Avokado d.o.o | Vinogradska 53, Split, OIB 48648965686 | Nazovite nas na +385 21 376 325

Vinogradska 53, Split | +385 21 376 325

Uvjeti plaćanja

Kupnja putem AVOKADO d.o.o. internet trgovine i dostava su trenutno mogući samo na području RH.
Narudžbom artikala na internet trgovini prihvaćate ove uvjete plaćanja. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke.
Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini naručuju se odabirom, korištenjem menija Košarica i popunjavanjem elektronskog formulara. Kada svi podaci budu uredno primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte da je Vaša narudžba zaprimljena.


CIJENE
Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om.
Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.


PLAĆANJE
Plaćanje naručenih artikala moguće je isključivo izvršiti uplatom na IBAN:HR1024020061100602879


DOSTAVA
Naručeni proizvod ćemo Vam isporučiti najkasnije u roku od 2 do 4 radna dana od zaprimanja potvrde o uplati. Narudžbe zaprimljene nakon 14 sati i vikendom, obrađuju se prvi slijedeći radni dan.
Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit ćemo Vas e-mailom i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda, isporučit ćemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama.
Dostavu unutar Republike Hrvatske vrši IN-TIME d.o.o.. Dostava na području cijele Republike Hrvatske iznosi 25,00 Kn sa PDV-om.


POVRAT ROBE I SREDSTAVA – RASKID UGOVORA
1. Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovoj glavi Zakona potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 14 radnih dana.
2. U slučaju sklapanja ugovora o prodaji proizvoda, rok iz stavka 1. ovog članka počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod, uz pretpostavku da je prije toga potrošaču bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti iz članka 44. ovog Zakona.
3. U slučaju sklapanja ugovora o pružanju usluge, rok iz stavka 1. ovog članka počinje teći od dana sklapanja ugovora, odnosno, ako do trenutka sklapanja ugovora potrošaču nije bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti, od dana primitka potvrde prethodne obavijesti.
Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ovaj ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata i Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, time potvrđujete da je roba uredno isporučena.
AVOKADO će odobrit  povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije pismeno, s instrukcijama za povrat robe.


IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA KUPACA
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.